Класична італійська закуска з найніжнішої телятини з соусом із анчоусів та каперсів
Прошуто крудо, салямі Мілано, бастурма, салямі піканте, брі, дор-блю, гауда трюфель,пекоріно, оливки, томати в'ялені, мед, кеш'ю, чіпс апельсин, базилік
Прошуто крудо, салямі Мілано, бастурма, салямі піканте, брі, дор-блю, гауда трюфель,пекоріно, оливки, томати в'ялені, мед, кеш'ю, чіпс апельсин, базилік
Сир Філадельфія Томат чері Лосось слабосолений Мікс салату
Круасан за оригінальним французським рецептом. Аж пахне вершковим маслом, пухкий та ніжний. Додаємо до нього прошуто крудо, сир Філадельфія, свіжі чері, виноград, соус теріякі, мікс салату і мікрогрін
Гуакамоле Креветки Рукола Томати чері
Це як Цезар, тільки краще
Салат з телячим ростбіфом сувід, печеним баклажаном маринованими грибами та кабачками, томатами і медово-гірчичною заправкою.
Для того, щоб придати нашій окрошці цікавої варіації смаку, ми додали ніжної телячої вирізки, яку власноруч підкоптили на ягідних дровах. Дуже класно вийшло, спробуйте
Я довго думав, чи варто робити своє бачення цього шедевру світової гастрономії. Бо ж тільки українці володіють секретами цього скарбу. Я багато пробував класних та звичайних борщів і мені хотілось зробити свій. Врешті решт, душа в мене українська, тому я ризикнув. Запрошую Вас скуштувати та поділитись своїми враженнями. То ж, його величність - Борщ від дядька Джузеппе. Наваристий, з копченим ребром та супер смачним салом
Кисло-солодкий азійський суп з куркою , кокосовим молоком і вершками .
Традиційний тайський гострий суп. Найкраще рішення для поціновувачів справжньої кухні Азії. Ми постарались зробити його одним з кращих в Києві.
Традиційний тайський гострий суп. Найкраще рішення для поціновувачів справжньої кухні Азії. З бейбі восьминогом, кальмаром, та креветкою. Ми постарались зробити його одним з кращих в Києві.
Традиційний суп-лапша з куркою сувід. Насичений бульйон, курочка та кайфові мариновані яйця. Ідеально для повноцінного та смачного обіду. Як кажуть, і перше і друге і... Ну, хіба що без компоту
Наш фірмовий рамен з ніжним телячим ростбіфом. Уууххх....
Насичений бульйон, креветки та кайфові мариновані яйця. Ідеально для повноцінного та смачного обіду. Як кажуть, і перше і друге і... Ну, хіба що без компоту
Класична та улюблена локшина за азійськими рецептами. Нічого не фантазували, ніяких адаптацій. Все, як заповіли давні гастро гуру Азії. Наші любі гості кажуть, що "як в Азії". А хто ми такі, щоб сперечатись
Маринована курка в ніжному клярі та кисло солодкому соусі. Смачна та ситна азійська класика
Дуже смачна та ситна страва з азійським характером, гострим норовом та італійським базиліковим акцентом
Соковитий та ніжний стейк рібай з українського м'яса 21-денної вологої витримки. Подається з салатом та медово-гірчичною заправкою (Ціна за 100г)
Маринована курка в ніжному клярі та кисло солодкому соусі. Смачна та ситна азійська класика
Дуже смачна та ситна страва з азійським характером, гострим норовом та італійським базиліковим акцентом
Я довго вагався, чи робити бургери. Наче, і всюди є і важко щось вигадати. Але ви часто запитували, чи буде в нас бургер? Для вас - буде. Але, якщо бургер, то тільки справжній, дядьків: ніжна котлета з витриманої мармурової яловичини. Така, щоб аж сік тік, заледве ти його взяв руками і притиснув. І щоб булочка бріош, підсмажена на грилі. І щоб соуси не магазинні, а власні. І обов'язково огірочки треба спешл. Щоб такий великий і ситний, щоб аж незручно було їсти, бо не влазить. Коли дуже зручно їсти, то значить ви десь на заправці чи в маку.
Булочка Бріош Пармезановий соус Вишні Котлета з мармурової яловичини Бекон
Булочка Бріош Пармезановий соус Вишні Котлета з мармурової яловичини Сир Дорблю
Не просто пюре, а пюре -як треба. Той самий смак, коли важко зупинитись
Паста з томатним соусом, пармезаном та морепродуктами ( кальмар , креветка , восьминіг )
Улюблена багатьма паста в нашому авторському осмисленні. Подаємо з грибами шімеджи. Тобто в одній пасті ви можете спробувати два вишуканих смаки, додаючи грибочки.
Ніжно, лососево. Та дууже смачно
Паста з вершковим соусом , пармезаном і креветками
прошуто крудо, сир рікота, томати чері, рукола
Курка в гірчичному маринаді, мексиканський соус, моцарела, солодкий перець, цибуля смажена, рукола
Королівська креветка, гуакамоле, рікота, томати чері, рукола
Мортадела, рікота, в’ялені томати, рукола
Подається на вибір з картоплею фрі або картопляним пюре
Дещо гострі крильця в кисло-солодкому соусі
Дуже цікава та оригінальна закуска. Ідеально пасує до нашого пива
Класичний світовий хіт, виконаний з любов'ю з найкращих натуральних інгредієнтів.
Ніжний та вишуканий шоколадний десерт, який не залишить байдужими ні дорослих ні малих. Варто лише спробувати і Ви завжди будете в курсі, що на брауні - тільки до дядька!
Все геніальне - просто! Варене, як пише книжка, 4 години згущене молоко та вафлі.
Робочий час